Hvad er Børnehuset SIV?

Børnehuset SIV er en institution for immunsvækkede børn og deres familier
Husets børn har forskellige sygdomme,
der alle kræver et børneliv isoleret fra menneskemængder, herunder almindelige daginstitutioner. Sygdommene kan for eksempel være alvorlige hjertefejl, leukæmi, andre kræftformer, svære immundefekter, alvorlige lungelidelser m.fl.

Det kan være ensomt for en familie med et isoleret barn. Isolationen har konsekvenser for barnet på både kort og lang sigt, men det påvirker også forældre og søskende.

I Børnehuset ønsker vi, at give familierne mulighed for at omgås andre i dagligdagen. Vi vil i særdeleshed gerne hjælpe det syge barn med at udvikle bl.a. sine sociale kompetencer igennem leg og samvær med andre børn, så barnet forberedes bedst muligt til fremtiden.

Læs mere...

TV2 Lorry laver dokumentar om Børnehuset SIV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om at være bedstemor til et barn i Siv

Et særligt Børnehus for familier med et alvorligt sygt barn Når et barn får en livstruende sygdom som for eksempel kræft, rammer det hele familien. Derfor er det ikke kun barnet, men hele familien, som får hjælp, når det syge barn kommer gennem visitations-nåleøjet og får en plads i Børnehuset SIV. Mit lille barnebarn fik […]

Tak til Meyers Madhus

Meyers Madhus har givet rabat på et længe ønsket madkursus for Sivs personale. Vi glæder os til at lære mere om smage og gode hverdagsretter, som skal serveres for børn og familier i Børnehuset.

Tak til Butlers

Butlers har givet Siv fast rabat på al fremtidig rens af puder og madrasser. Vi er meget glade og taknemmelige for hjælpen!

Pjecer

Pjecer og rapporter til brugere og professionelle.Projekt støttet af Trygfonden

SIV vil nutids- og fremtidssikre tilbuddet gennem 3-årigt udviklingsprojekt støttet af Trygfonden. Læs mere...

 

 

 

 

 

Kom på rundtur i SIV