Hvad er Børnehuset SIV?

Børnehuset SIV er en institution for immunsvækkede børn og deres familier
Husets børn har forskellige sygdomme,
der alle kræver et børneliv isoleret fra menneskemængder, herunder almindelige daginstitutioner. Sygdommene kan for eksempel være alvorlige hjertefejl, leukæmi, andre kræftformer, svære immundefekter, alvorlige lungelidelser m.fl.

Det kan være ensomt for en familie med et isoleret barn. Isolationen har konsekvenser for barnet på både kort og lang sigt, men det påvirker også forældre og søskende.

I Børnehuset ønsker vi, at give familierne mulighed for at omgås andre i dagligdagen. Vi vil i særdeleshed gerne hjælpe det syge barn med at udvikle bl.a. sine sociale kompetencer igennem leg og samvær med andre børn, så barnet forberedes bedst muligt til fremtiden.

Læs mere...

TV2 Lorry laver dokumentar om Børnehuset SIV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHL og FCN indsamler flot donation til Børnehuset

Igen i år er Børnehuset blevet betænkt af DHL og FCN gennem indsamling ved kasseløbet. Arrangementet indsamlede midler til to velgørende formål og Børnehuset var igen i år en af modtagerne. Det er vi meget taknemmelige for og vi glæder os til at sætte aktiviteter i gang til gavn for børnene. På dagen for overrækkelsen […]

Donation til ny sandkasse fra Logen Rosendal

Børnehuset har modtaget en donation fra Logen Rosendal til at få bygget en ny sandkasse. Det glæder vi os til og vi siger stor tak til hele Logen for den flotte donation!

Børnehuset har i dag modtaget støtte fra Nordeafonden

Børnehuset har i dag modtaget støtte fra Nordeafondens lokalpulje. Donationen vil blive brugt til aktiviteter, fx bondegårdsbesøg, dukketeater, børneteaterforestilling, biografture massage til børn og voksne, o.l. Vi siger stor tak til Nordeafonden for at gøre det muligt. Vi fik besøg af direktør i Nordea, Gitte Svenningsen. Det var en dejlig efterårsdag med grin i solen. […]

Tak til Patrycja Vingård

Børnehuset har modtaget en donation fra Patrycja vingård. Vi siger tak for støtten.

Pjecer

Pjecer og rapporter til brugere og professionelle.Projekt støttet af Trygfonden

SIV vil nutids- og fremtidssikre tilbuddet gennem 3-årigt udviklingsprojekt støttet af Trygfonden. Læs mere...

 

 

 

 

 

Kom på rundtur i SIV