Hvad er Børnehuset SIV?

Børnehuset SIV er en institution for immunsvækkede børn og deres familier
Husets børn har forskellige sygdomme,
der alle kræver et børneliv isoleret fra menneskemængder, herunder almindelige daginstitutioner. Sygdommene kan for eksempel være alvorlige hjertefejl, leukæmi, andre kræftformer, svære immundefekter, alvorlige lungelidelser m.fl.

Det kan være ensomt for en familie med et isoleret barn. Isolationen har konsekvenser for barnet på både kort og lang sigt, men det påvirker også forældre og søskende.

I Børnehuset ønsker vi, at give familierne mulighed for at omgås andre i dagligdagen. Vi vil i særdeleshed gerne hjælpe det syge barn med at udvikle bl.a. sine sociale kompetencer igennem leg og samvær med andre børn, så barnet forberedes bedst muligt til fremtiden.

Læs mere...

TV2 Lorry laver dokumentar om Børnehuset SIV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Børns tilknytning ved Lise Merrrild

I Siv er vi startet på noget nyt! I samarbejde med forskellige eksperter indenfor forskellige fagområder tilbyder Siv nu forældre at deltage i en times oplæg. Eksperterne kommer ud i Siv og fortæller om deres viden indenfor et område og forældrene kan udveksle råd og erfaringer med hinanden og den pågældende oplægsholder. Vi har allerede […]

Pjecer

Pjecer og rapporter til brugere og professionelle.Projekt støttet af Trygfonden

SIV vil nutids- og fremtidssikre tilbuddet gennem 3-årigt udviklingsprojekt støttet af Trygfonden. Læs mere...

 

 

 

 

 

Kom på rundtur i SIV