Anja Toft Enderslev

Leder af Børnehuset Siv

Mit fokus er skabe de bedste vilkår for at støtte vores børn og familier i Børnehuset Siv ved at sikre den daglige drift, medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø, samt den fortsatte udvikling af Siv. Jeg finder en helt utrolig motivation ved at være med til at flytte noget eller nogen fra A til B.

Jeg har været konstitueret leder på en folkeskole og har været administrationschef i en privat virksomhed, hvor jeg har arbejdet med socialt udsatte unge og deres familier. Jeg er uddannet sygeplejerske og kontoruddannet, og har desuden uddannet mig som stresscoach og mentaltræner. Jeg har arbejdet i medicinalbranchen som ledelsessekretær og med forskning i en del år. Alle ovenstående kompetencer og erfaringer bringer jeg ind i rollen som leder af Børnehuset Siv.

Jeg er en engageret og ansvarsfuld person, der vægter oprigtighed og glæde højt – værdier, som jeg integrerer i alt, hvad jeg gør både fagligt og personligt. Jeg værdsætter og interesserer mig for mennesker og nye kulturer, som jeg altid møder med åbenhed og ærlighed.

Det er glæden ved, at ”ting giver mening”, der driver mig. Det gør arbejdet i Siv – hver dag.