Birgitte Moresco

Administrativ ansvarlig og frivillig

Det er rørende og livsbekræftende at se, hvor stor glæde det giver børn og familier at komme i Børnehuset Siv, og at opleve alt det, mine kollegaer kan bidrage med. Her er et overskud og en positivitet, som går lige i hjertet – og det er jeg glad for at være en del af.

Jeg har en uddannelse fra Københavns Universitet i Humaniora og japansk, og har boet i udlandet i 9 år, hvor jeg har arbejdet som frivillig  i bl.a. Indien og Japan. De seneste år har jeg arbejdet som personalekonsulent. Mine erfaringer med at arbejde i og med forskellige kulturer kommer mig ofte til gode i mine nuværende opgaver. Jeg har de første to år været frivillig i Siv og er siden blevet ansat som administrativ medarbejder. Udover  mit engagement i Børnehuset Siv, arbejder jeg også som frivillig hos Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors.

Mine opgaver i Børnehuset Siv varierer fra administrative opgaver til fundraising og kommunikation med samarbejdspartnere. Det er mit håb, at jeg med min hjælp kan bidrage til, at vi kan hjælpe endnu flere børn og familier i huset, og at børnene, når de er her, kan få lov til bare at være børn. .