Indsamlingsnævnet

Fællesskab og leg for børn med nedsat immunforsvar

Børnehuset Siv er et dagtilbud med særligt hygiejniske rammer for 0-6-årige børn med nedsat immunforsvar. Her finder I en tryg base og et pusterum fra den isolerede dagligdag inden for hjemmets fire vægge, som typisk er nødvendig, når man har et barn med nedsat immunforsvar.

Et barn med sygdom har ligesom raske børn brug for leg og oplevelser. I Siv hjælper vi dit barn med at blive en del af et fællesskab og være med i de helt almindelige børneaktiviteter, som er så vigtige for barnets trivsel og udvikling. Siv er samtidig et tilbud til forældre og en mulighed for indimellem at få en pause fra sygdom. I vores hyggelige og hjemlige faciliteter for voksne finder du frirum til at slappe lidt af alene eller få en snak med nogle af de andre forældre.

Børnehuset Siv ligger nemt tilgængeligt i Farum, tæt på motorvej med kun 20 minutters kørsel til Rigshospitalet og en kort gåtur til naturskønne områder med skov og sø.

Før Siv var vi helt isolerede, så det at få plads her gør en enorm forskel for os begge. Mit barn får udviklet sine sociale kompetencer og jeg får mig et pusterum. Vi går begge to og glæder os, når vi skal herop.”

– Mor til 2-årig dreng

Brochure til forældre
Brochure til kommuner og sundhedsvæsen