Praktisk info

Dagligdagen i Siv

Dagligdagen i Børnehuset Siv er rummelig og fleksibel. I møder i det omfang, I har overskud til det og på de tidspunkter, hvor det passer ind i jeres dag. Som forælder, bedsteforælder eller anden omsorgsperson er du som udgangspunkt sammen med dit barn dagen igennem. Men hvis dit barn kan klare sig uden dig, kan du tage en pause og få lidt alenetid efter aftale med pædagogerne. Du kan også sætte dig i fællesrummet og få dig en snak med nogle af de andre forældre eller personalet.

Vi har åbent alle hverdage. Inden du og dit barn møder, har I tjekket ind via vores facebookgruppe. Om formiddagen er I sammen med vores pædagoger, der sætter jer i gang med leg og aktiviteter, som vi tilpasser det enkelte barns behov og dagsform på dagen.

Rundt omkring i husets faciliteter vil du sikkert støde på vores rengøringsassistent, som tilsyneladende kan være overalt på en gang og altid har travlt med klude og gulvskrubbe – men ikke mere travlt, end at der kan blive tid til en lille snak.

Kl. 11:30 serverer vi en økologisk frokostbuffet med både kolde og varme retter for børn og forældre. Maden er tilberedt af vores søde, dygtige køkkendame, som altid vil tage hensyn til børnenes særlige behov og diæter. Børnene spiser som regel med pædagogerne i aktivitetsrummet, mens forældrene spiser sammen i husets spisestue. Hvis dit barn ikke er trygt ved at spise uden dig, bliver I naturligvis sammen.

Efter frokosten kan de børn, der har brug for en lur, sove indenfor eller udenfor i en af vores barnevogne. De andre børn og voksne fortsætter med leg og aktiviteter indenfor eller i vores dejlige have. I løbet af eftermiddagen holder personalet en pause, og derefter serverer vi frugt og brød.